Kombi-Billet til Sønderborgs Stjerne-Attraktioner

Adresse: Dybbøl Banke 16, 6400 Sønderborg Vis kort

Adresse: Dybbøl Banke 16, 6400 Sønderborg

Kombi-billetten giver adgang for 1 person til 1 besøg i 2018 i hver af de tre attraktioner i Sønderborg: Historiecenter Dybbøl Banke, Universe Science Park og Sønderborg Slot.

Besøg i attraktionerne kan planlægges fleksibelt og uafhængigt af hinanden, din billet er gyldig fra den valgte besøgsdag og indtil den 21. oktober 2018.

SØNDERBORGS STJERNE-ATTRAKTIONER
1 BILLET * 3 ATTRAKTIONER * MASSER AF OPLEVELSER

Denne billet er nøglen til et væld af sjove og spændende oplevelser for hele familien. Billetten
giver adgang til 1 besøg i hver af de 3 seværdigheder:

- Historiecenter Dybbøl Banke
- Universe Science Park
- Sønderborg Slot

Kombi-billetten giver adgang for 1 person til 1 besøg i hver attraktion i 2018. Besøg i attraktionerne kan tilrettelægges individuelt og uafhængigt af hinanden i perioden fra 24. marts - 21. oktober 2018. Attraktionerne har individuelle åbningstider, sæsonlængder og lukkedage i 2018. Det anbefales altid at undersøge den enkelte attraktions konkrete åbningstid på den ønskede besøgsdag via attraktionens hjemmeside.

Voksen kombi-billetter sælges til personer fra 18 år.
Børne kombi-billetter sælges til børn i alderen fra 5-17 år (begge incl.)
Børn i alderen 0-4 år har gratis adgang til alle tre attraktioner og skal ikke erhverve billet

Vis mere

Om denne aktivitet

  • Prisoplysninger
    per person

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Hotel Sønderborg Garni

Afstand: 2,4 km
Hotel Sønderborg Garni ligger i Sønderborg tæt på by, vand og skov. Samtlige værelser har gratis WiFi, minibar, skrivebord, fladskærms-tv samt eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Hotel Sønderborg Garni har have og terrasse.
B&B

Gammelmark B&B

Afstand: 2,8 km
Gammelmark B&B er smukt beliggende ned til Vemmingbund bugt på Broagerland ved Sønderborg. Gammelmark, er et dejligt sted at holde fri og ferie. Vi har en fantastisk natur med mulighed for både afslapning og aktivitet.
Hotel

Comwell Sønderborg

Afstand: 2,1 km
Comwell Sønderborg ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg fjord og Alssund.