Historisk slentretur inkl. frokost med Nordisk Smørrebrød

Adresse: Domkirkepladsen 3, 6100 Haderslev Vis kort

Adresse: Domkirkepladsen 3, 6100 Haderslev

En klasisk byvandring, inklusiv besøg i Domkirken.

Oplev Haderslev Historiske Handelsby som rummer mange spændende fortællinger om fortid og nutid. De unikke placeringer ned gennem bymidten, hvor handel, restauranter, kultur og historie er forenet side om side, gør Haderslev til en levende by, hvor hvert gadehjørne gemmer på nye og spændende fortællinger.

Den gamle bydel med Domkirken og Torvet i centrum er – på trods af voldsomme brande i 1627 og 1759 velbevaret og rummer huse fra 1500 tallet.

Haderslev Domkirke kan du se fra alle steder i byen. Kirken er et enestående monument over gotisk katedralbyggekunst i Danmark, og står i dag som et fornemt bygningsværk og varetegn for Haderslev. Som alle andre bykirker har den en lang og spændende bygningshistorie, præget af politik, brande, om – og tilbygninger. Sporerne ses tydeligt hvis du går en tur rundt om kirken.

Turen slutter med en lækker platte med Nordisk Smørrebrød hos restaurant M.A.D. eksklusiv drikkevarer.

Tur på dansk: kl. 10.00
Tur på tysk: kl. 12.30

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 880 meter
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.
Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 881 meter
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Camping

Gåsevig Strand Camping

Afstand: 11,9 km
Gåsevig Strand Camping er til dig som trænger til fred og ro