Marskens Nordlys og Sort Sol

Adresse: Slotsgaden 19 Møgeltønder, 6270 Tønder Vis kort

Adresse: Slotsgaden 19 Møgeltønder, 6270 Tønder

Sort Safari® byder på en flot fugletur i fugleparadiset Nationalpark Vadehavet. Oplev lyset over marsken og kom tæt på to fantastiske naturfænomener kreeret af hundredvis af fugle, der danser på himlen. Hør om det fantastiske fugletræk non-stop fra verdensdel til verdensdel.

Marskens Nordlys er et af Vadehavets store fugleundere og er Sort Safaris betegnelse for det naturfænomen, der opstår, når tusindvis af vandfugle flyver op, mens de vender og drejer i luften. Fuglene, der er lyse på undersiden og mørke på oversiden, kreerer de vildeste formationer og det smukkeste syn over vaden. Når de skifter retning, blinker og lyser de næsten som nordlyset - en nærmest berusende oplevelse.

Som afslutning byder turen naturligvis på stæreovernatningen i marsken, Sort Sol. Oplev stærene "danse" og hele tiden danne nye formationer i luften ved solnedgangstid. Op til én million stære samles over tagrørszonerne for at gå til ro, vel vidende, at det kan blive en kamp på liv og død, når sultne rovfugle går til angreb.

Glæd dig til at opleve disse to fantastiske naturfænomener inkl. et varmt måltid mad, som vi nyder på den smukt restaurerede gård Klægager, Den Gamle Digegreves Gård i Ballummarsken.

Info:
Varighed ca. 6 timer inkl. kørsel i bus (ved færre end 20 deltagere i egne biler)
Varm, vind- og vandtæt påklædning og praktisk fodtøj, evt. gummistøvler
Husk pas, da vi evt. skal syd for grænsen
Medbring evt. kikkert og vandtæt siddeunderlag/hynde

OBS: Vær opmærksom på at mødestedet fremgår af voucheren og IKKE bekræftelsesmailen. For at blive oplyst om det korrekte mødested, er det derfor vigtigt, at du husker at downloade og printe din voucher.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Wellnessophold – Enjoy Resorts Rømø

Afstand: 22,8 km
Tid til forkælelse – tag på wellness ophold i luksuriøse omgivelser i lækker feriebolig. Placeret midt i Nationalpark Vadehavet ligger Danmarks største wellness resort med 200 luksus ferieboliger. Rømøs unikke natur og landskab giver ro fra dagligdagens travle liv og kan nydes i optimale faciliteter på denne smukke ø.
Ferielejligheder

Enjoy Resorts Rømø

Afstand: 22,9 km
Resortet har 200 ferieboliger med tilhørende centerfaciliteter. I centeret er der Pool, 2600m2 wellness, fitness, børnelegerum, bowling, lounge bar , egen Links Golf bane samt mange udendørs aktiviteter til såvel store som små.
Overnatning

Skærbækcentret

Afstand: 24,3 km
Feriehuse med idyl – her føler du dig hjemme… Her er du tæt på det hele. Feriecenteret ligger midt i en enestående natur, men alligevel med alt inden for rækkevidde.