Marskens Nordlys og Sort Sol

Adresse: Slotsgaden 19 Møgeltønder, 6270 Tønder Dato: Tirsdag 11 sep 2018 - tirsdag 23 okt 2018 Vis kort

Adresse: Slotsgaden 19 Møgeltønder, 6270 Tønder

Sort Safari® byder på en flot fugletur i fugleparadiset Nationalpark Vadehavet. Oplev lyset over marsken og kom tæt på to fantastiske naturfænomener kreeret af hundredvis af fugle, der danser på himlen. Hør om det fantastiske fugletræk non-stop fra verdensdel til verdensdel.

Marskens Nordlys er et af Vadehavets store fugleundere og er Sort Safaris betegnelse for det naturfænomen, der opstår, når tusindvis af vandfugle flyver op, mens de vender og drejer i luften. Fuglene, der er lyse på undersiden og mørke på oversiden, kreerer de vildeste formationer og det smukkeste syn over vaden. Når de skifter retning, blinker og lyser de næsten som nordlyset - en nærmest berusende oplevelse.

Som afslutning byder turen naturligvis på stæreovernatningen i marsken, Sort Sol. Oplev stærene "danse" og hele tiden danne nye formationer i luften ved solnedgangstid. Op til én million stære samles over tagrørszonerne for at gå til ro, vel vidende, at det kan blive en kamp på liv og død, når sultne rovfugle går til angreb.

Glæd dig til at opleve disse to fantastiske naturfænomener inkl. et varmt måltid mad, som vi nyder på den smukt restaurerede gård Klægager, Den Gamle Digegreves Gård i Ballummarsken.

Info:
Varighed ca. 6 timer inkl. kørsel i bus (ved færre end 20 deltagere i egne biler)
Varm, vind- og vandtæt påklædning og praktisk fodtøj, evt. gummistøvler
Husk pas, da vi evt. skal syd for grænsen
Medbring evt. kikkert og vandtæt siddeunderlag/hynde

OBS: Vær opmærksom på at mødestedet fremgår af voucheren og IKKE bekræftelsesmailen. For at blive oplyst om det korrekte mødested, er det derfor vigtigt, at du husker at downloade og printe din voucher.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt
Loading

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Enjoy the Universe pakke

Afstand: 22,8 km
Enjoy the Universe pakke
Hotel

Motel Apartments

Afstand: 3,6 km
Motellet er beliggende i hjertet Tønder centrum og kun få kilometer fra den Dansk/Tyske grænse. Her er fred og alligevel et spændende byliv helt tæt på og med gå-afstand til de fleste seværdigheder. Her er rent og rart at bo.
Ferielejligheder

Enjoy Resorts Rømø

Afstand: 22,9 km
Resortet har 200 ferieboliger med tilhørende centerfaciliteter. I centeret er der Pool, 2600m2 wellness, fitness, børnelegerum, bowling, lounge bar , egen Links Golf bane samt mange udendørs aktiviteter til såvel store som små.