Undervandsjagt med Snorkelsafari.dk

Adresse: Bjørnøvej 4, 6100 Haderslev Vis kort

Adresse: Bjørnøvej 4, 6100 Haderslev

Fang din første fladfisk med snorkel og harpun, hvis du er heldig, på en guidet undervandsjagt for begyndere. Undervandsjagt er fiskeri med harpun mens man er iført våddragt og snorkeludstyr.

En guidet oplevelse med Snorkelsafari.dk tager som regel ca. 2 timer, hvoraf halvdelen af tiden foregår i vandet. Resten af tiden går med instrukser om sikkerhed, udstyr og undervandsjagt fisketeknikker.

Det kræver ikke særlige forkundskaber at deltage på denne tur. Dog skal man kunne svømme til husbehov og være ved almindeligt godt helbred. Leje af våddragt og alt andet nødvendigt udstyr, er inkluderet i prisen. Du skal blot være mellem 155 cm - 200 cm høj. Hvis du er under 18 år gammel, må du nøjes med at bruge et håndspyd.

Når du booker en guidet oplevelse, aftaler vi pr. mail eller telefon, hvor præcis vi skal mødes. Ofte vil det være nær en strand i Lillebælt i nærheden af Haderslev. Det er nemlig Snorkelsafari.dk’s hjemmebane. Men det kan også sagtens være andre steder i Sønderjylland, hvis du har et særligt ønske om et sted du gerne vil opleve under overfladen.

Det meste undervandsjagt for begyndere, foregår mens man flyder i overfladen, og som oftest på lavt vand, fra ca. 0,5 - 1,5 meters dybde. Her kan man finde skrubber, pighvar, havørred og mange andre spisefisk. Det skyldes, at sollyset nemt kan nå bunden her, der gør at tang og alger vokser godt, og giver masser af grobund for alt andet liv, småt som stort.

Så er du helt ny undervandsjæger, eller garvet og erfaren med mod på mere? Så book en guidet tur, tilpasset netop dig.

Mvh. Lasse Bager Jensen, Snorkelsafari.dk
Mob. 22 58 04 44
Mail: admin@snorkelsafari.dk

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 4,6 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 4,5 km
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.
Camping

Gåsevig Strand Camping

Afstand: 10,5 km
Gåsevig Strand Camping er til dig som trænger til fred og ro