Hip-Hop-Workshop og koncert med MC Barron Ricks og Dj Honest

Adresse: Chr. X's Vej 43, 6100 Haderslev Vis kort

Adresse: Chr. X's Vej 43, 6100 Haderslev

Få en enestående mulighed for at lære at rappe sammen med den legendariske MC Barron Ricks, der står bag flere af Cypress Hill’s tophits. Workshoppen er for alle der elsker rap - både dig, der aldrig har rappet før og dig, der er vant til at gå på scenen.

Deltag i Streetdomes workshop i rap, lyrik og mikrofonteknik og få mulighed for at producere nyt eller at arbejde videre med dit eget materiale.

Du får hjælp og gode råd af MC Barron Ricks og Dj Honest til at skrive en tekst, der hitter. Her kan du arbejde videre med tekster, som du har med, eller du kan starte fra bunden på en ny tekst.

Som del af workshoppen får du også instruktion i mikrofonteknik og i at komme ud over scenen med dit nummer.

I billetprisen indgår koncert med MC Barron Ricks og Dj Honest, som sammen danner rapduoen Nu Amsterdam Project. Publikum kan glæde sig til en hæsblæsende koncert, hvor MC Barron Ricks og Dj Honest spiller numre fra deres nyeste Ep ”Harlem World Mind State” samt gamle Bangers fra Barron Ricks tid i Call O’ Da Wild og Cypress Hill.

Workshoppen foregår i The StreetDomes café.

Deltagerantal: Max. 25 personer
Aldersbegrænsning: Anbefalet fra 16 år

For mere info se StreetDomes Facebookside

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 1,9 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 1,9 km
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.
Camping

Gåsevig Strand Camping

Afstand: 12 km
Gåsevig Strand Camping er til dig som trænger til fred og ro