Guidet fisketur - fluefiskeri

Adresse: Perlegade 44, 6400 Sønderborg Vis kort

Adresse: Perlegade 44, 6400 Sønderborg

Guidede kystture på 4 eller 8 timer, hvor man får vist de mest aktuelle fiskepladser lige nu og får de bedste tips og tricks om fiskeriet omkring Als.

4 timer inkl. sandwich og vand/kaffe. Max 3 personer
8 timer inkl. sandwich, vand/kaffe og ang. Max 3 personer

Ved de åbne kyster, øerne, fjordene og de mange vige langs den dansk-tyske Østersøkyst, kan man altid finde en optimal kyststrækning til fluefiskeri efter havørred. Fluefiskeriet er populært på disse kanter, og det er ikke uden grund, for kun få steder finder man så mange gode kystfluepladser indenfor så kort køre-afstand. Langs Østersøkysten bruges fisketiden effektivt og i fantastiske omgivelser, og ikke på at køre lange afstande i bil for at nå fjerntliggende fiskepladser.

Vi taler dansk, tysk og engelsk.
Afhængig af årstiden vil vi fokusere på: havørred, torsk, fladfisk, sej eller hornfisk.

Booking senest en uge før afgang. Mødested bliver tilsendt i en mail 2-3 dage før arrangementet.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Hotel Sønderborg Garni

Afstand: 805 meter
Hotel Sønderborg Garni ligger i Sønderborg tæt på by, vand og skov. Samtlige værelser har gratis WiFi, minibar, skrivebord, fladskærms-tv samt eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Hotel Sønderborg Garni har have og terrasse.
Hotel

Hotel Arnkilhus Garni

Afstand: 372 meter
Garni hotel med atmosfære. Hyggelig morgenmadsrestaurant. - Stor terrasse - Central beliggenhed - 5 min. til byens gågade - Hyggelige værelser med TV til rimelige priser. - Fri internet
Hotel

Comwell Sønderborg

Afstand: 770 meter
Comwell Sønderborg ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg fjord og Alssund.