Efterårsferie på Historiecenter Dybbøl Banke

Adresse: Dybbøl Banke 16, 6400 Sønderborg Vis kort

Adresse: Dybbøl Banke 16, 6400 Sønderborg

Kan du storme skansen? Efter at have ligget ude foran de imponerende danske skanser i næsten ti uger, stormede over 30.000 preussere den danske stilling d. 18. april 1864. I efterårsferien kan du på Historiecenter

Dybbøl Banke prøve at være preussisk soldat under Stormen på Dybbøl.
Vi går ud foran skansen og følger preussernes vej op til og helt ind i skansen. Op af de beskyttende angrebsparalleller og direkte frem mod de dræbende danske kanoner, der spyr kuglegranater og kardæsker ud mod os. Historiecentrets kanon bliver naturligvis affyret, og det er en hel anden oplevelse, når man står ude foran den. Videre hen over fodangler, spanske ryttere og spidse, dræbende harver, ned i voldgraven, igennem de høje palisader og op ad volden, hvor de danske soldater står klar til kamp. Hvor hurtigt går det, og hvor mange overlever?

Du kan også prøve Historiecentrets andre aktiviteter. Støb en kugle, bag en pandekage, skriv et brev og meld dig til rekrutskole. Og kast dig ud i vores mordgåde og opklar, hvem der dræbte en dansk soldat i skansen.

Åbningstider:
Historiecenter Dybbøl Banke er åben hele efterårsferien 10-17. Skansen stormes alle hverdage i uge 42.

Praktiske informationer:
Husk varmt tøj og praktiske sko, da store dele af formidlingen foregår udenfor.
Medbragt mad må gerne spises ved bordene i gården.
Hunde er velkomne.

OBS HUSK AT PRINTE OG MEDBRINGE DIN VOUCHER - ikke bekræftelsesmailen.
Familiebilletter sælges ikke online. Køb venligst din billet ved indgangen.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

B&B

Gammelmark B&B

Afstand: 2,8 km
Gammelmark B&B er smukt beliggende ned til Vemmingbund bugt på Broagerland ved Sønderborg. Gammelmark, er et dejligt sted at holde fri og ferie. Vi har en fantastisk natur med mulighed for både afslapning og aktivitet.
Hotel

Comwell Sønderborg

Afstand: 2,1 km
Comwell Sønderborg ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg fjord og Alssund.
Hotel

Hotel Sønderborg Garni

Afstand: 2,4 km
Hotel Sønderborg Garni ligger i Sønderborg tæt på by, vand og skov. Samtlige værelser har gratis WiFi, minibar, skrivebord, fladskærms-tv samt eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Hotel Sønderborg Garni har have og terrasse.