Livet på Dybbøl Mølle

Adresse: Dybbøl Banke 7, 6400 Sønderborg Vis kort

Adresse: Dybbøl Banke 7, 6400 Sønderborg

Dybbøl Mølle åbner lørdag den 30. september 2017 dørene til en dag med spændende efterårsaktiviteter. Meget skal gøres klar til den kommende vinter. Kom og prøv selv hvordan det nyhøstede korn skal males, og brygges til øl og snaps.

Dyrene skal slagtes og kødet skal saltes og røges. Hør om hvordan møllen egentlig virker og selvfølgelig hvad skete der omkring møllen under det store slag den 18. april 1864. Alt dette og meget mere demonstreres og fortælles på møllen og området omkring.

Som noget ganske særligt åbner vi dørene til den private bolig ved siden af møllen. Her byder møllerfruen på kaffe og kage, og fortæller om livet på den gamle mølle.

Åbningstider: Lørdag d. 30. september kl. 10.00 – 16.00.

Pris: 60 kr. for voksne, 30 kr. for børn.

Praktiske informationer: Husk en god jakke, da dele af arrangementet foregår udenfor. Hunde må gerne medbringes.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Comwell Sønderborg

Afstand: 1,9 km
Comwell Sønderborg ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg fjord og Alssund.
Hotel

Hotel Sønderborg Garni

Afstand: 2,2 km
Hotel Sønderborg Garni ligger i Sønderborg tæt på by, vand og skov. Samtlige værelser har gratis WiFi, minibar, skrivebord, fladskærms-tv samt eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Hotel Sønderborg Garni har have og terrasse.
Camping

Gammelmark Strand Camping

Afstand: 3 km
Gammelmark Strand Camping er smukt beliggende ned til Vemmingbund bugt på Broagerland ved Sønderborg. Gammelmark, er et dejligt sted at holde fri og ferie. Vi har en fantastisk natur med mulighed for både afslapning og aktivitet.