Street Food Event, Aabenraa

Adresse: Storetorv 30, 6200 Aabenraa Vis kort

Adresse: Storetorv 30, 6200 Aabenraa

Oplev ægte streetfood i Aabenraa med gourmetretter fra omkring 15 restauranter. Her et lille udvalg af menuer: Husets hjemmerøget laks, dertil ærter og peberrod i skøn harmonie, Nuggets af kalvehale med trøffelmayo, æblesirup og chutney, Terrine af sprængt svinenakke med sennepsmayo, rabarberkompot og flæskersvær, Scampi rejer med salat, Mini Gourmethotdog

Adgangsbilletten som du køber her inkluderer tre spisebilletter/coins. Ekstra billetter kan købes ved indgang til teltet. – Børn under 15 år skal ikke betale entré. – HUSK dog at købe MOJN COINS ved indgangen. 1 MOJN COIN = 1 ret = 30,- kr.

Vær opmærksom på, at hvis du køber billetter til fx. kl. 17.30 - 19.30, så skal din siddeplads forlades senest kl. 19.30. – Der vil være mulighed for at stå ved højborde, og evt. i baren udenfor.

OBS: Husk at din voucher skal byttes til MOJN COINS ved indgangen til teltet på Storetorv.

Billetsalget lukker 24 timer før ankomst.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Fjordlyst Feriecenter - camping

Afstand: 1,4 km
Fjordlyst er et hyggeligt overnatningssted, tæt på bycentrum, skov og strand og med en historie der strækker sig tilbage til broncealderen.
Camping

Genner Hoel Pandekagehus og Camping

Afstand: 7,6 km
Besøg en af Danmarks mindste campingpladser med tilhørende hyggeligt pandekagehus. Vi tilbyder camping som i gamle dage med fred, ro og hygge. Wifi er naturligvis gratis. Vi ligger godt som transitplads for en enkelt eller to overnatninger, men vi elsker også når du bliver lidt længere.
B&B

Lejlighed i Aabenraa

Afstand: 1,6 km
Nær centrum af Aabenraa udlejes en rummelig røgfri lejlighed på ca. 100 m², der udgør stueetagen i en ældre villa - komplet med køkken og bad. Der afregnes efter antal senge. Vi har kun én udlejning af gangen.