Lej en mountainbike

Adresse: Erlevvej 34, 6100 Haderslev Vis kort

Adresse: Erlevvej 34, 6100 Haderslev

Mulighederne for en oplevelsesrig tur på mountainbike ved Haderslev er utallige både i de smukke og kuperede skove og i det åbne land. Hvis du brænder for ”hardcore” mountainbike, så skal du opleve MTB sporet i Pamhule Skov.

Vælg cykel, der passer til din højde:
Small: Personhøjde 140 -165 cm
Large: Personhøjde over 165 cm
Cykelhjelm medfølger.

Udleveringssted: Danhostel Haderslev, Erlevvej 34, 6100 Haderslev

Turforslag:
Kør en tur i skoven - det er en flot og skøn cykeltur med udgangspunkt i Haderslev. Turen går ad Geheimerådsstien til Dyrehaven, Pamhule skov og rundt om Hindemade sø. Der er stor chance for at komme tæt på råvildt i dyrehaven, og på turen kan man holde en pause ved Sofies kilde, hvor man kan smage på det friske vand.
Kør en tur på landet – og nyd den flotte udsigt ved kysten. Fra Haderslev går ruten ud på Haderslev Næs, hvor der er mulighed for en tur rundt om Slivsøen eller en tur over Diernæs og Vikær. Herfra kan man fortsætte til Sønderballe, hvor man kan nyde udsigten over Genner strand og Kalvø. En tur på Kalvøstien bør man ikke snyde sig selv for, når man er i området. Følg den Gamle Hærvej hjem mod Haderslev igen.
Prøv kræfter med udfordrende terræn på MTB sporet i Pamhule Skov. Download kort på http://acturepark.dk/contacts/outdoor.6891/mountainbike-rute-i-pamhule-skov.7290

Cykler skal bookes senest 5 dage inden turen

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 71 meter
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Camping

Gåsevig Strand Camping

Afstand: 11,4 km
Gåsevig Strand Camping er til dig som trænger til fred og ro
Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 19 meter
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.