Rundvisning i udstillingen TRO!- reformation i Sønderjylland

Adresse: Dalgade 7, 6100 Haderslev Vis kort

Adresse: Dalgade 7, 6100 Haderslev

Gennem billeder, tekst, et rekonstrueret katolsk og protestantisk kirkerum og unikke dokumenter vises og fortælles det, hvordan reformationen over få år medførte store ændringer i kirken, samfundet og for det enkelte menneske helt ind i dagligdagen dengang – og i dag.

I udstillingen kommer man med på en tidsrejse fra den senkatolske tid med bøn til helgener og køb af afladsbreve for sin sjæls frelses skyld, via kampen for Luthers ”rette tro”, som den foregik i Haderslev og Sønderjylland og frem til den protestantiske tid, hvor sjælens frelse afhang af den enkeltes personlige TRO! og Guds ord var det eneste faste holdepunkt.

Billetten inkluderer:
Voksne: Rundvisning, kaffe/te og adgang til alle udstillinger.
Børn (0-17 år): Rundvisning, sodavand og adgang til alle udstilling.

Rundvisningerne kl. 11.00 - 12.00 er på tysk
Rundvisningerne kl. 14.00 - 15.00 er på dansk

Skal bookes senest 24 timer før start.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 1,8 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Camping

Gåsevig Strand Camping

Afstand: 12,4 km
Gåsevig Strand Camping er til dig som trænger til fred og ro
Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 1,8 km
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.