Kløver Es, Hellevad

Adresse: Brystrupvej 2, Hellevad, 6230 Rødekro Vis kort

Adresse: Brystrupvej 2, Hellevad, 6230 Rødekro

OBS Booking senest 24 timer før ankomst
Købte billetter kan ikke ændres eller refunderes.

Hotel Kløver Es er beliggende midt i hjertet af Sønderjylland ca. 7 km fra motorvejen ved Aabenraa N. Hotellet fremstår i gammel men pæn stil med ny renoveret køkken og gode parkering faciliteter.

Klassiske køkken sæsonens gode råvarer. Gode vin til gode priser. I Gourmet Ugen er der lavet en vin menu til de 3 retter til kun 150,00 kr. pr. pers

Menu uge 9

Forret: Jordskokkecreme med rodfrugtechips

Hovedret: Langtidsstegt kalv pikeret med hvidløg dertil kartoffel/ramsløg souffle, savojkål med citronolie samt hvid portvins glace.

Dessert: Citron måne i nye klæder

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

B&B

Lejlighed i Aabenraa

Afstand: 14 km
Nær centrum af Aabenraa udlejes en rummelig røgfri lejlighed på ca. 100 m², der udgør stueetagen i en ældre villa - komplet med køkken og bad. Der afregnes efter antal senge. Vi har kun én udlejning af gangen.
Camping

Genner Hoel Pandekagehus og Camping

Afstand: 14,9 km
Besøg en af Danmarks mindste campingpladser med tilhørende hyggeligt pandekagehus. Vi tilbyder camping som i gamle dage med fred, ro og hygge. Wifi er naturligvis gratis. Vi ligger godt som transitplads for en enkelt eller to overnatninger, men vi elsker også når du bliver lidt længere.
Camping

Fjordlyst Feriecenter - camping

Afstand: 14,1 km
Fjordlyst er et hyggeligt overnatningssted, tæt på bycentrum, skov og strand og med en historie der strækker sig tilbage til broncealderen.