Restaurant Nelson

Adresse: Rådhusgade 5, 6200 Aabenraa Vis kort

Adresse: Rådhusgade 5, 6200 Aabenraa

OBS Booking senest 24 timer før ankomst
Købte billetter kan ikke ændres eller refunderes.

Restaurant Nelson : et bøfhus med åbent køkken og glade kokke

Vi er stolte af vores bøfhus, hvor maden altid er i højeste kvalitet og serveringen er venlig og smilende. I vores køkken står vores kokke, som altid er i godt humør og klar til at give jer en velsmagende oplevelse. Køkkenet er åbent, så I kan følge med i tilberedningen af netop jeres bøf, som bliver tilberedt over lava grill.

Nelson's personale er klar til i uge 9 at byde jer velkommen til en lækker 3 retters menu, helt specielt sammensat kun til denne anledning.
Vi er stolte over at kunne være med i dette spændende projekt og er klar til at byde jer velkommen...

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

B&B

Lejlighed i Aabenraa

Afstand: 1,6 km
Nær centrum af Aabenraa udlejes en rummelig røgfri lejlighed på ca. 100 m², der udgør stueetagen i en ældre villa - komplet med køkken og bad. Der afregnes efter antal senge. Vi har kun én udlejning af gangen.
Camping

Genner Hoel Pandekagehus og Camping

Afstand: 7,5 km
Besøg en af Danmarks mindste campingpladser med tilhørende hyggeligt pandekagehus. Vi tilbyder camping som i gamle dage med fred, ro og hygge. Wifi er naturligvis gratis. Vi ligger godt som transitplads for en enkelt eller to overnatninger, men vi elsker også når du bliver lidt længere.
Camping

Fjordlyst Feriecenter - camping

Afstand: 1,4 km
Fjordlyst er et hyggeligt overnatningssted, tæt på bycentrum, skov og strand og med en historie der strækker sig tilbage til broncealderen.