Slukefter Kro

Adresse: Tøndervej 16, Vedsted, 6500 Vojens Vis kort

Adresse: Tøndervej 16, Vedsted, 6500 Vojens

Har du endnu ikke lagt vejen forbi Slukefter Kro i Sønderjylland, bør du unde dig selv fornøjelsen. For det er ikke nogen tilfældighed, at dette sted er et som folk vender tilbage til igen og igen.

Et besøg på Slukefter Kro byder nemlig på gastronomi på højt niveau, en afslappende og hyggelig atmosfære og en naturskøn placering. Her er både plads til at finde ro i tosomheden eller stifte nye bekendtskaber eller bare at nyde den gode mad og vin i den nybygget smukke restaurant.

Menu uge 9
Skummende provencalsk fiskesuppe med dampet torsk og sprød topping - (anden menu til ikke fiskespiser)
Grillet oksemørbrad rullet i friske urter anrettet på trøffelpuré - svampe duxelle og cremet sauce
Pasionsdrøm med vaniljeis og crumble


OBS Booking senest 24 timer før ankomst
Købte billetter kan ikke ændres eller refunderes.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 9,2 km
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.
Camping

Genner Hoel Pandekagehus og Camping

Afstand: 10,8 km
Besøg en af Danmarks mindste campingpladser med tilhørende hyggeligt pandekagehus. Vi tilbyder camping som i gamle dage med fred, ro og hygge. Wifi er naturligvis gratis. Vi ligger godt som transitplads for en enkelt eller to overnatninger, men vi elsker også når du bliver lidt længere.
Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 9,2 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.