Det Gamle Rådhus, Gråsten

Adresse: Torvet 8, 6300 Gråsten Vis kort

Adresse: Torvet 8, 6300 Gråsten

De bliver sendt tilbage i tiden, når De træder ind i den hyggelige restauration på DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten, der er indrettet med inspiration fra Postgaarden i Matador. Vi laver maden fra bunden med fokus på økologi og lokale kvalitetsråvarer.

Vi har igen i år valgt at være med i Sønderjyllands Gourmetuge, da vi mener, at det er en ekstra god mulighed for at promovere vores dejlige egn Sønderjylland og den enorme gastronomi, der er i området.

I årets gourmetmenu har vi valgt at samle det bedste fra Sønderjylland. De vil få en kulinarisk oplevelse, baseret på de gode lokale råvarer vi bruger i dagligdagen. Vi håber, at De vil gå herfra med det indtryk, at mad er vores store passion på DET GAMLE RÅDHUS.

Menuen består af følgende:

Cremet fjordsalat med urter, toppet med røgede rejer, serveret med citronaioli og dildolie og sprøde butterdejs-fleurons.

Duet af okse: Skiver af saftig oksefilet og braiseret oksebryst gratineret med peberrod og brun farin. Dertil sellericreme, bagte rødløg og stegte kartofler med grov persille og løvstikke samt en cremet portvinssauce med svampe.

Ryesminde æbledessert med gele af æblesaft og luftig yoghurtmousse tilsmagt med honning fra Als og æblekaramel i chokoladekugler.

OBS Booking senest 2 dage før ankomst
Købte billetter kan ikke ændres eller refunderes.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Universepakker

Enjoy the Universe Marina Fiskenæs

Afstand: 780 meter
Overnatning fra torsdag til søndag inkl. 1 billet pr. person til Universe fredag. Bo i luksus ferieboliger fra torsdag til søndag inkl. fri entré til badeland, wellness, fitness, børnebumler samt slutrengøring. Prisen er ekskl. el og vand.
Overnatning

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs

Afstand: 837 meter
Resortet har 156 ferieboliger med tilhørende centerfaciliteter. I centeret er der Badeland, 1900m2 wellness, fitness, børnelegerum, restaurant samt mange udendørs aktiviteter til såvel store som små.
Camping

Lærkelunden Camping

Afstand: 2,6 km
Forkæl familien: Lyst til camping med udsigt!Besøg Lærkelunden Camping beliggende i det historiske Sønderjylland, midt i en dejlig natur og helt ned til Flensborg Fjord. Her er plads og oplevelser for alle aldre.