Schackenborg Slotskro

Adresse: Slotsgaden 42, Møgeltønder, 6270 Tønder Vis kort

Adresse: Slotsgaden 42, Møgeltønder, 6270 Tønder

Med højt til himlen, tæt på marsk og hav, ligger Møgeltønder og ligner mest af alt et eventyr. I eventyret er Schackenborg Slotskro – beliggende på den smukke brostensbelagte slotsgade, hvor ænder vandrer om dagen og gamle lygter lyser om natten.

Det velansete køkken på Schackenborg Slotskro byder på kvalitet, håndværk, kreativitet og omhu. Vores leverandører er omhyggeligt udvalgt efter tillid, troværdighed, råvarekvalitet samt ønsket om at servere lokale råvarer, heraf naturligvis en del af landbrugs -og naturprodukter fra Schackenborg Slots jorder. Schackenborg Slotskro – ærlig mad med smag

Menu i uge 9:
Røget torskefilet og rimmede kammuslinger med sesamemulsion og små urter
Krogmodnet Duroc gris med jordskokker, timiansky og glaseret kartoffel
Tarte tatin med egen karamel, knuste æblechips og vaniljecreme

OBS Booking senest 24 timer før ankomst
Købte billetter kan ikke ændres eller refunderes.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Skærbæk Kursus- og Fritidscenter

Afstand: 24,3 km
Feriehuse med idyl – her føler du dig hjemme… Her er du tæt på det hele. Feriecenteret ligger midt i en enestående natur, men alligevel med alt inden for rækkevidde.
Ferielejligheder

Enjoy Resorts Rømø

Afstand: 22,9 km
Resortet har 200 ferieboliger med tilhørende centerfaciliteter. I centeret er der Pool, 2600m2 wellness, fitness, børnelegerum, bowling, lounge bar , egen Links Golf bane samt mange udendørs aktiviteter til såvel store som små.
Overnatning

Wellnessophold – Enjoy Resorts Rømø

Afstand: 22,8 km
Tid til forkælelse – tag på wellness ophold i luksuriøse omgivelser i lækker feriebolig. Placeret midt i Nationalpark Vadehavet ligger Danmarks største wellness resort med 200 luksus ferieboliger. Rømøs unikke natur og landskab giver ro fra dagligdagens travle liv og kan nydes i optimale faciliteter på denne smukke ø.