Restaurant No. 10, Hotel Europa

Adresse: HP Hanssens Gade 10, 6200 Aabenraa Dato: Mandag 25 feb 2019 - lørdag 2 mar 2019 Vis kort

Adresse: HP Hanssens Gade 10, 6200 Aabenraa

Vi arbejder hårdt for at kunne tilbyde fremragende mad og udsøgt vin til en ualmindelig fornuftig pris, og for at kunne netop dette, laver vi alle vores retter fra bunden. Menuen er årstidsbestemt, og vi bruger kun de bedste leverandører og de bedste råvarer.

Forret: Tartar med Barsø osten Havblik, tørret æggeblomme, oliven og fersken

Hovedret: De tre små sønderjyske grise (sønderjysk Antoniusgris), braiseret svinebryst, rosa stegt mørbrad, friteret svinerillette serveres med variation over selleri fra Bigaard gartner samt sauce moelle

Dessert: Gateau Marcel lavet på chokolade fra Sans Sønderjylland, serveres med æblesorbet, æblechips samt hasselnøddekrokant

Vi har benyttet lokale råvarer i form af osten fra Barsø, Sønderjysk gris Antonius, selleri fra Bigaard gartner samt chokolade fra Sans Sønderjylland.

Vi har sammensat vinmenuer til maden, som gæsterne vil have mulighed for at købe ellers kan der bestilles drikkevarer fra kortet. Der vil desuden blive givet mulighed for en ”after-dinner” drink i vores skotske pub Fox and Hounds, som ligger i kælderen af Hotel Europa

OBS Booking senest 24 timer før ankomst
Købte billetter kan ikke ændres eller refunderes.
Billetsalget starter mandag d. 04. februar 2019 kl. 12.00

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Fjordlyst Feriecenter - camping

Afstand: 1,8 km
Fjordlyst er et hyggeligt overnatningssted, tæt på bycentrum, skov og strand og med en historie der strækker sig tilbage til broncealderen.
B&B

Lejlighed i Aabenraa

Afstand: 1,2 km
Nær centrum af Aabenraa udlejes en rummelig røgfri lejlighed på ca. 100 m², der udgør stueetagen i en ældre villa - komplet med køkken og bad. Der afregnes efter antal senge. Vi har kun én udlejning af gangen.
Camping

Genner Hoel Pandekagehus og Camping

Afstand: 7,1 km
Besøg en af Danmarks mindste campingpladser med tilhørende hyggeligt pandekagehus. Vi tilbyder camping som i gamle dage med fred, ro og hygge. Wifi er naturligvis gratis. Vi ligger godt som transitplads for en enkelt eller to overnatninger, men vi elsker også når du bliver lidt længere.