Christie's Sdr. Hostrup Kro

Adresse: Sdr. Hostrup Østergade 21, 6200 Aabenraa Vis kort

Adresse: Sdr. Hostrup Østergade 21, 6200 Aabenraa

På Christie’s Sdr. Hostrup Kro i Sønderjylland starter gourmetoplevelsen i kroens urtehave, der er en af Danmarks største og smukkeste. Her fremelskes grøntsager, urter og frugter og røgeovnen tryller røget laks, kammuslinger og andre delikatesser frem.

Velkommen til Christie’s Sdr. Hostrup Kro.

De kulinariske forventninger pirres yderligere i vinkælderen, hvor kyndige fagfolk deler gavmildt ud af deres viden. Christie’s Sdr. Hostrup Kro er en fantastisk hyggelig kro med de bedst tænkelige faciliteter. Der er hyggeligt bibliotek og en vinkælder med mange fantastiske vine.

Menu
Hvid fisk – Grønkål fra haven – Stenbiderrogn
Grillet Oksecuvette – Glaserede rodfrugter – Urtekartoffel – Rødvinsglace
Brødtorte som islagkage – Varm Solbærsauce

OBS Booking senest 24 timer før ankomst
Købte billetter kan ikke ændres eller refunderes.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Vestergaards Bed & Breakfast lejlighed

Afstand: 11,9 km
Vestergaard´s Bed & Breakfast lejlighed ligger 5 km fra den dansk/tyske grænse i natur skønne omgivelse. Et godt udgangspunkt midt i det Sønderjydske. Kort afstand til Aabenraa, Gråsten, Sønderborg, Tønder, Nordborg Flensborg eller Schleswig.
Camping

Fjordlyst Feriecenter - camping

Afstand: 5,3 km
Fjordlyst er et hyggeligt overnatningssted, tæt på bycentrum, skov og strand og med en historie der strækker sig tilbage til broncealderen.
B&B

Lejlighed i Aabenraa

Afstand: 7,9 km
Nær centrum af Aabenraa udlejes en rummelig røgfri lejlighed på ca. 100 m², der udgør stueetagen i en ældre villa - komplet med køkken og bad. Der afregnes efter antal senge. Vi har kun én udlejning af gangen.