Røde-Kro

Adresse: Vestergade 2, 6230 Rødekro Vis kort

Adresse: Vestergade 2, 6230 Rødekro

OBS Booking senest 24 timer før ankomst
Købte billetter kan ikke ændres eller refunderes.

Røde-Kro er beliggende langs Hærvejen og dateres tilbage til 1649. Retterne er fra det klassiske køkken med sæsonens råvarer, hvor der kræses for detaljerne. Vinkort spænder bredt, og der er noget for enhver smag. Sønderjysk Gourmet Uge, giver dig en unik mulighed for, at prøve en 3 retter menu på Røde-Kro til kun 220 kr.

Røde-Kro er beliggende langs Hærvejen og dateres tilbage til 1649. Hotellet besidder 26 værelser, samt festlokaler og restauranten, der er nyrestaureret.

Her er der mulighed for at nyde en frokost med en kølig fadøl eller en middag i om aftenen, hvor der både er mulighed for retter fra det klassiske køkken, samt vores sæsonmenu med sæsonens råvarer, hvor der kræses for detaljerne. Vores vinkort spænder bredt, og der er noget for enhver smag.

Menu i uge 9

Oksehaleconsommé

Oksefilet med madeirasauce og variation af beder

Tarte Tartin med kanelparfait

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Fjordlyst Feriecenter - camping

Afstand: 7 km
Fjordlyst er et hyggeligt overnatningssted, tæt på bycentrum, skov og strand og med en historie der strækker sig tilbage til broncealderen.
Camping

Genner Hoel Pandekagehus og Camping

Afstand: 7,9 km
Besøg en af Danmarks mindste campingpladser med tilhørende hyggeligt pandekagehus. Vi tilbyder camping som i gamle dage med fred, ro og hygge. Wifi er naturligvis gratis. Vi ligger godt som transitplads for en enkelt eller to overnatninger, men vi elsker også når du bliver lidt længere.
B&B

Lejlighed i Aabenraa

Afstand: 6,2 km
Nær centrum af Aabenraa udlejes en rummelig røgfri lejlighed på ca. 100 m², der udgør stueetagen i en ældre villa - komplet med køkken og bad. Der afregnes efter antal senge. Vi har kun én udlejning af gangen.