Gløgg og æbleskiver

Adresse: Krusmøllevej 10, 6200 Aabenraa Vis kort

Adresse: Krusmøllevej 10, 6200 Aabenraa

Julemarkedet på Krusmølle er blevet en legendarisk tradition, som involverer alle husets aktiviteter: café og butik, lys, mad og vin. Oplev, bliv inspireret og kom i julestemning.

På 2000 m2 sælges frække nisser, fromme engle, glaskugler i forvandlingsfarver og juleeffekter, som man ikke har fantasi til at forestille sig. I besøget er der også inkluderet gløgg og æbleskiver i den gamle vandmølles café.

Vis mere

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Genner Hoel Camping - Hytter

Afstand: 11,7 km
Genner Hoel Pandekagehus og Camping ligger i det sønderjyske mellem Aabenraa og Haderslev. Fra Genner Hoel er der en skøn vandrerute igennem skoven i kuperet terræn. Genner Bugt og Kalvø kan nås på 45 minutter hvis man går igennem skoven. Der er kun 3 km til vandet fra pladsen.
B&B

Lejlighed i Aabenraa

Afstand: 6,5 km
Nær centrum af Aabenraa udlejes en rummelig røgfri lejlighed på ca. 100 m², der udgør stueetagen i en ældre villa - komplet med køkken og bad. Der afregnes efter antal senge. Vi har kun én udlejning af gangen.
Camping

Fjordlyst Feriecenter - camping

Afstand: 5,1 km
Fjordlyst er et hyggeligt overnatningssted, tæt på bycentrum, skov og strand og med en historie der strækker sig tilbage til broncealderen.