Gløgg og æbleskiver

Adresse: Krusmøllevej 10, 6200 Aabenraa Vis kort

Adresse: Krusmøllevej 10, 6200 Aabenraa

Julemarkedet på Krusmølle er blevet en legendarisk tradition, som involverer alle husets aktiviteter: café og butik, lys, mad og vin. Oplev, bliv inspireret og kom i julestemning.

På 2000 m2 sælges frække nisser, fromme engle, glaskugler i forvandlingsfarver og juleeffekter, som man ikke har fantasi til at forestille sig. I besøget er der også inkluderet gløgg og æbleskiver i den gamle vandmølles café.

Vis mere

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Genner Hoel Pandekagehus og Camping

Afstand: 11,7 km
Besøg en af Danmarks mindste campingpladser med tilhørende hyggeligt pandekagehus. Vi tilbyder camping som i gamle dage med fred, ro og hygge. Wifi er naturligvis gratis. Vi ligger godt som transitplads for en enkelt eller to overnatninger, men vi elsker også når du bliver lidt længere.
Camping

Fjordlyst Feriecenter - camping

Afstand: 5,1 km
Fjordlyst er et hyggeligt overnatningssted, tæt på bycentrum, skov og strand og med en historie der strækker sig tilbage til broncealderen.
B&B

Lejlighed i Aabenraa

Afstand: 6,5 km
Nær centrum af Aabenraa udlejes en rummelig røgfri lejlighed på ca. 100 m², der udgør stueetagen i en ældre villa - komplet med køkken og bad. Der afregnes efter antal senge. Vi har kun én udlejning af gangen.