Hvid Sol Vinter - det nye sort

Adresse: Slotsgade 19, Møgeltønder, 6270 Tønder Vis kort

Adresse: Slotsgade 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

Hvid Sol - Vinter er en enestående naturoplevelse, når flere tusinde skandinaviske sang- og pibesvaner om aftenen samles i store, tætte flokke og ”synger og danser”, så man skulle tro det var uropførelsen af en opera.

En vild og bevægende naturoplevelse venter deltagerne på denne svanetur. Hvid Sol opføres kun her i midvinteren, mens aktørerne til Sort Sol, stærene, er søgt til varmere himmelstrøg. Når stærene i marts ankommer til Danmark, forlader svanerne os og trækker til de højarktiske yngleområder.

Show more

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Motel Apartments

Afstand: 3,6 km
Motellet er beliggende i hjertet Tønder centrum og kun få kilometer fra den Dansk/Tyske grænse. Her er fred og alligevel et spændende byliv helt tæt på og med gå-afstand til de fleste seværdigheder. Her er rent og rart at bo.
Ferielejligheder

Enjoy Resorts Rømø

Afstand: 22,9 km
Resortet har 200 ferieboliger med tilhørende centerfaciliteter. I centeret er der Pool, 2600m2 wellness, fitness, børnelegerum, bowling, lounge bar , egen Links Golf bane samt mange udendørs aktiviteter til såvel store som små.
Overnatning

3 skønne dage ved Vadehavet

Afstand: 24,3 km
– et skønt miniophold for voksne med oplevelser Tag et miniophold i Sønderjylland, og oplev den unikke natur i og omkring Nationalpark Vadehavet. Besøg ”Danmarks hyggeligste Feriecenter” i Skærbæk ved Rømø. Her finder du de helt perfekte faciliteter, også for +50 gruppen. Vores miniophold byder på overnatning i lyse og dejlige feriehuse, hvor der er god plads til 4 voksne