Uden mad og drikke....

Adresse: Dybbøl Banke 16, 6400 Sønderborg Vis kort

Adresse: Dybbøl Banke 16, 6400 Sønderborg

Kom og smag på 1864. Men hvad fik soldaterne egentlig at spise i 1864?

Forplejningen af soldater i krig er ofte et overset kapitel. Men som det gamle ordsprog siger: ”Uden mad og drikke dur helten ikke”. Derfor åbner Historiecenter Dybbøl Banke onsdag d. 19 juli dørene til et nyt spændende aftenarrangement for både børn og voksne.

Her kan man prøvesmage eksempler på de danske soldaters feltforplejningen under krigen i 1864. Høre soldaternes egne historier om, hvordan det gik, når man selv skulle står for madlavningen. Mor var jo ikke med. Vi undersøger selvfølgelig også om forplejningen mon var skyld i det danske nederlag i 1864?

Åbningstider: Arrangementet begynder kl. 19.00 og varer ca. til kl. 21.00. Dørene åbner kl. 18.30. Du kan købe din billet ved døren eller via Sønderjyllands Bookingportal. Har du besøgt historiecentret om dagen, kan du bruge samme billet til om aftenen.

Praktiske informationer: Husk godt fodtøj og en jakke.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

B&B

Gammelmark B&B

Afstand: 2,8 km
Gammelmark B&B er smukt beliggende ned til Vemmingbund bugt på Broagerland ved Sønderborg. Gammelmark, er et dejligt sted at holde fri og ferie. Vi har en fantastisk natur med mulighed for både afslapning og aktivitet.
Hotel

Hotel Arnkilhus Garni

Afstand: 2,4 km
Garni hotel med atmosfære. Hyggelig morgenmadsrestaurant. - Stor terrasse - Central beliggenhed - 5 min. til byens gågade - Hyggelige værelser med TV til rimelige priser. - Fri internet
Hotel

Hotel Sønderborg Garni

Afstand: 2,4 km
Hotel Sønderborg Garni ligger i Sønderborg tæt på by, vand og skov. Samtlige værelser har gratis WiFi, minibar, skrivebord, fladskærms-tv samt eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Hotel Sønderborg Garni har have og terrasse.