Sort Sol fra Skærbæk

Adresse: Slotsgade 19, Møgeltønder, 6270 Tønder Dato: Torsdag 14 mar 2019 - lørdag 30 mar 2019 Vis kort

Adresse: Slotsgade 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

BOOKING SENEST TO DAGE FØR AFGANG

Stæreovernatningen i marsken - Sort Sol - er en helt unik naturoplevelse, når landets absolut største stæreflokke "danser" over marsken og i Nationalpark Vadehavet ved solnedgangstid.

Sort Safari har fingeren på naturens puls og ved altid, hvad der sker derude lige netop nu. Sort Safari har sikret adgang til ellers lukkede områder og sikrer dig derfor en stor naturoplevelse, tæt på de største stæreflokke i området.

Info
Varighed: ca. 3 timer, inkl. kørsel i bus (undtagelsesvis i egen bil)
Børnepris gælder børn under 14 år
Husk pas
Varmt og evt. vind- og vandtæt tøj
Praktisk fodtøj (evt. gummistøvler)
Medbring evt. kikkert og siddeunderlag/hynde

OBS: Vær opmærksom på at mødestedet fremgår af voucheren og IKKE bekræftelsesmailen. For at blive oplyst om det korrekte mødested, er det derfor vigtigt, at du husker at downloade og printe din voucher. Mødestedet er IKKE Slotsgaden i Møgeltønder.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt

Nærmeste indkvarteringer

Ferielejligheder

Enjoy Resorts Rømø

Afstand: 22,9 km
Resortet har 200 ferieboliger med tilhørende centerfaciliteter. I centeret er der Pool, 2600m2 wellness, fitness, børnelegerum, bowling, lounge bar , egen Links Golf bane samt mange udendørs aktiviteter til såvel store som små.
Overnatning

Wellnessophold – Enjoy Resorts Rømø

Afstand: 22,8 km
Tid til forkælelse – tag på wellness ophold i luksuriøse omgivelser i lækker feriebolig. Placeret midt i Nationalpark Vadehavet ligger Danmarks største wellness resort med 200 luksus ferieboliger. Rømøs unikke natur og landskab giver ro fra dagligdagens travle liv og kan nydes i optimale faciliteter på denne smukke ø.
Overnatning

Skærbæk Kursus- og Fritidscenter

Afstand: 24,3 km
Feriehuse med idyl – her føler du dig hjemme… Her er du tæt på det hele. Feriecenteret ligger midt i en enestående natur, men alligevel med alt inden for rækkevidde.