Rundvisning i Gråsten Slotshave

Adresse: Slotsbakken 5, 6300 Gråsten Vis kort

Adresse: Slotsbakken 5, 6300 Gråsten

Hendes Majestæt Dronning Margrethe II åbner slotshaven ved Gråsten Slot for offentligheden under sit besøg i Gråsten. Den 26. juli 2018 er der helt eksklusivt mulighed for at deltage i guidede rundvisninger, der fokuserer særligt på havekunst og havens plantesamling.

Rundvisninger bliver ledt henholdsvis af Gartner Jens Hansen, Slotsgartner Erik Steg og Landskabsarkitekt Tanguy Laviolette. Turen, der tager ca 45-50 minutter, slutter i køkkenhaven på den anden side af Felstedsvej, hvor er mulighed til vandre frit/ længere ophold.

Turene er på dansk, men turen kl. 13.30 kan oversættes til engelsk, hvis der er behov for det.

OBS HAVEN ER KUN ÅBEN FOR DELTAGERE I DE GUIDEDE TURE

BILLETSALGET LUKKER TORSDAG DEN 26. JULI KL. 10.00

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs

Afstand: 1,2 km
Resortet har 156 ferieboliger med tilhørende centerfaciliteter. I centeret er der Badeland, 1900m2 wellness, fitness, børnelegerum, restaurant samt mange udendørs aktiviteter til såvel store som små.
Universepakker

Enjoy the Universe Marina Fiskenæs

Afstand: 1,1 km
Overnatning fra torsdag til søndag inkl. 1 billet pr. person til Universe fredag. Bo i luksus ferieboliger fra torsdag til søndag inkl. fri entré til badeland, wellness, fitness, børnebumler samt slutrengøring. Prisen er ekskl. el og vand.
Camping

Lærkelunden Camping

Afstand: 3,2 km
Forkæl familien: Lyst til camping med udsigt!Besøg Lærkelunden Camping beliggende i det historiske Sønderjylland, midt i en dejlig natur og helt ned til Flensborg Fjord. Her er plads og oplevelser for alle aldre.