Sejltur fra Sønderborg til Langballigau og retur

Adresse: Nørre Havnegade 1 A, 6400 Sønderborg Vis kort

Adresse: Nørre Havnegade 1 A, 6400 Sønderborg

Efter en times sejlads på Flensborg Fjord når vi Langballigau, hvor der er et ophold på 3.5 time. Der er restauranter og små butikker ved havnen og et skønt naturområde i nærheden, der kan udforskes.

Oplev Flensborg Fjord med det gamle fjordskib Feodora II. Ombord er der en lille restaurant med drikkevarer og småretter. Der er ikke toldfrit salg og kun 1 pakke cigaretter per person, som skal åbnes ombord.
Billetsalget stopper dagen før sejlads.

Afgangstider:
Kl. 12.30 (med ophold i Langballigau) Hvis I ikke ønsker ophold i Langballigau, er det muligt at blive ombord og sejle retur til Sønderborg med det samme.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Hotel 6400

Afstand: 2 km
Hotel 6400 er et trestjernet hotel i udkanten af Sønderborg tæt ved skov og strand; men kun cirka 1,5 km fra det pulserende liv i Sønderborgs centrum. Hotel 6400 er minimalisme på alle planer. Selv navnet er reduceret til byens postnummer.
Hotel

Hotel Sønderborg Garni

Afstand: 777 meter
Hotel Sønderborg Garni ligger i Sønderborg tæt på by, vand og skov. Samtlige værelser har gratis WiFi, minibar, skrivebord, fladskærms-tv samt eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Hotel Sønderborg Garni har have og terrasse.
Hotel

Hotel Arnkilhus Garni

Afstand: 538 meter
Garni hotel med atmosfære. Hyggelig morgenmadsrestaurant. - Stor terrasse - Central beliggenhed - 5 min. til byens gågade - Hyggelige værelser med TV til rimelige priser. - Fri internet