Smag, Smil og Gummistøvler

Adresse: Krusmøllevej 10, Aabenraa 6200 Vis kort

Adresse: Krusmøllevej 10, Aabenraa 6200

Gå på opdagelse med familien til et dejligt sommermarked på landet. Her vil massevis af glade fødevareproducenter udstille og forklare om deres varer, og der vil være massevis af aktiviteter for både børn og voksne.

Sommer. Solskin fra en skyfri himmel. Fuglene synger og folk er glade.

Til Smag, Smil og Gummistøvler er det på med gummistøvlerne, for at gå på opdagelse med familien til et dejligt sommermarked på landet. Her vil massevis af glade fødevareproducenter udstille og forklare om deres varer, og der vil være massevis af aktiviteter for både børn og voksne.

Finder du nogle lækre produkter, så har du selvfølgelig mulighed for at købe det med hjem.

Rundt omkring vil der være showkøkkener, hvor du vil kunne få inspiration og tips til nye spændende retter og din egen madlavning. Vi plejer også at få besøg af en speciel gæst fra den gastronomiske verden.

Sidste år var det Anne Hjernøe fra Annemad på DR, og tidligere har det været Nikolaj Kirk fra Nak & Æd. Indtil videre er det stadig en overraskele hvem, der kommer i år.

Til sommermarkedet vil der også være et væld af aktiviteter:

- Det årlige grissevæddeløb

- Sejlads på søen

- Bueskydning

- Gummistøvlekast

- Musik

Og meget mere!

Smag, Smil og Gummistøvler afholdes for 5. år i træk, og er en stor succes, og over 4.000 gæster deltog sidste år.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

B&B

Lejlighed i Aabenraa

Afstand: 6,5 km
Nær centrum af Aabenraa udlejes en rummelig røgfri lejlighed på ca. 100 m², der udgør stueetagen i en ældre villa - komplet med køkken og bad. Der afregnes efter antal senge. Vi har kun én udlejning af gangen.
Camping

Fjordlyst Feriecenter - camping

Afstand: 5,1 km
Fjordlyst er et hyggeligt overnatningssted, tæt på bycentrum, skov og strand og med en historie der strækker sig tilbage til broncealderen.
Camping

Genner Hoel Pandekagehus og Camping

Afstand: 11,6 km
Besøg en af Danmarks mindste campingpladser med tilhørende hyggeligt pandekagehus. Vi tilbyder camping som i gamle dage med fred, ro og hygge. Wifi er naturligvis gratis. Vi ligger godt som transitplads for en enkelt eller to overnatninger, men vi elsker også når du bliver lidt længere.