Nationalpark Bussen

Adresse: Slotsgade 19, Møgeltønder, 6270 Tønder Dato: Torsdag 28 sep 2017 - torsdag 26 okt 2017 Vis kort

Adresse: Slotsgade 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

BOOKING SENEST TO DAGE FØR AFGANG

Tag på rundtur i Nationalpark Vadehavet hver onsdag og torsdag fra juli til og med oktober. Køreplanen er forskellig de to dage, så husk at være opmærksom på det, når du booker din tur. Guiden fra Sort Safari fortæller dig om seværdigheder undervejs.

Hver onsdag: Nationalpark Bussen Vadehavet afg. Tønder:
Oplev verdens frodigste tidevandsområde med ørne, sæler og gigantiske fugleflokke, som næsten altid er i kamp på liv og død med rovfugle. Gå med på en lille tur ud på havets bund og oplev tidevandet, hvor vandstanden svinger 2 meter på kun 6 timer. På køreturen gennem den flade og frodige marsk ser og hører vi om sluser, diger og koge, der er store, inddigede områder samt områdets karakteristiske huse og gårde. I Højer besøger vi Højer Pølser, som er præmieret og landskendt for god kvalitet. På Rømø besøger vi Nationalmuseets Kommandørgård, som er et intakt hvalfangerhjem fra 1700-tallet, og turen går også til Lakolk strand, en af Europas bredeste sandstrande.
Varighed: 5 – 6 timer

Hver torsdag: Nationalpark Bussen Vadehavet afg. Rømø:
Oplev verdens frodigste tidevandsområde med masser af sæler og gigantiske fugleflokke, som næsten altid er i kamp på liv og død med rovfugle. Gå med en lille tur ud på havets bund og oplev tidevandet, hvor vandstanden svinger 2 meter på kun 6 timer. På køreturen gennem den flade og frodige marsk ser og hører vi om sluser, diger og koge, der er store inddigede områder samt områdets karakteristiske gårde og huse. Vi besøger Højer Mølle- og marskmuseum med den statelige hollændervindmølle fra 1857 og Højer Pølser, som er præmieret og landskendt for god kvalitet samt den idylliske landsby Møgeltønder med Schackenborg slot og guldhornstenene.
Varighed 5 - 6 timer.

OBS: Vær opmærksom på at mødestedet fremgår af voucheren og IKKE bekræftelsesmailen. For at blive oplyst om det korrekte mødested, er det derfor vigtigt, at du husker at downloade og printe din voucher. Mødestedet er IKKE Slotsgade i Møgeltønder.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt
Loading

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Motel Apartments

Afstand: 3,6 km
Motellet er beliggende i hjertet Tønder centrum og kun få kilometer fra den Dansk/Tyske grænse. Her er fred og alligevel et spændende byliv helt tæt på og med gå-afstand til de fleste seværdigheder. Her er rent og rart at bo.
Ferielejligheder

Enjoy Resorts Rømø

Afstand: 22,9 km
Resortet har 200 ferieboliger med tilhørende centerfaciliteter. I centeret er der Pool, 2600m2 wellness, fitness, børnelegerum, bowling, lounge bar , egen Links Golf bane samt mange udendørs aktiviteter til såvel store som små.
Overnatning

Enjoy the Universe pakke

Afstand: 22,8 km
Enjoy the Universe pakke