Kampen om Als

Adresse: Kær Vestermark Skydebanevej, 6400 Sønderborg Vis kort

Adresse: Kær Vestermark Skydebanevej, 6400 Sønderborg

Historiske Brigade Als genopfører et af de vigtigste slag under krigen i 1864 i autentiske uniformer og med datidens våben og udstyr.

Der venter publikum et sandt bombardement af oplevelser, når vi i weekenden op til skolernes sommerferie genskaber Kampen om Als. Hovedbegivenheden er scenen, hvor de preussiske soldater i ly af nattemørket krydser Alssund. Vi opfører scenen på det historisk korrekte tidspunkt, nemlig kl. 3 om natten. Her vil kanonerne brage og det danske panserskib Rolf Krake dukke frem ved Arnkilsøre og beskyde bådene med de preussiske soldater. Både før og efter det store slag, vil der være masser af aktiviteter for hele familien med udgangspunkt i krigen i 1864.

OBS: Billetten gælder både til dagsarrangementet kl. 10.00 - 18.00 den 24. juni samt natarrangementet kl 02.00 - 04.00 den 25. juni 2017.

Børn under 18 år er gratis.

Se program på www.kampenomals.dk

Show more

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Rønhave Appartments

Afstand: 2,9 km
Små ferielejligheder i idyliske rammer der emmer af historie. Stedet hvor roen og tiden til hinanden er i højsæde. Vi tilbyder lyse og venlige værelser med hyggelig stemning og mulighed for morgenmad. Vi danner rammen om den gode oplevelse.
Hotel

Hotel Sønderborg Garni

Afstand: 2,7 km
Hotel Sønderborg Garni ligger i Sønderborg tæt på by, vand og skov. Samtlige værelser har gratis WiFi, minibar, skrivebord, fladskærms-tv samt eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Hotel Sønderborg Garni har have og terrasse.
Hotel

Comwell Sønderborg

Afstand: 2,5 km
Comwell Sønderborg ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg fjord og Alssund.