Snorkelsafari i Vedsted sø

Adresse: Skovbyvej 6 A, 6500 Vojens Vis kort

Adresse: Skovbyvej 6 A, 6500 Vojens

Kom med under overfladen i Vedsted sø, iført våddragter og snorkeludstyr. Du kan booke en guidet tur inkl. leje af våddragt og udstyr hos Snorkelsafari.dk. Våddragten holder dig varm, selv når vandet er koldt.

I søen findes der mange spændende dyr, som man kan se med dykkerbriller på. Der er bl.a. en fin bestand af europæiske flodkrebs, der gemmer sig under sten og i små huler i bunden. Vi må dog kun kigge på dem, og ikke spise dem, da de er totalfredede i Vedsted sø. Hvis vi er heldige, kan vi også støde på nogle af søens fisk. Det
kunne være en stime skaller, en stor karpe eller den gamle gedde. Kom med hvis du har lyst til en oplevelse, du sent vil glemme.

Detaljer:
Turens varighed: ca. 2 timer (heraf er ca. halvdelen af tiden i vandet)
Aldersgrænse: fra 14 år.
Fysiske krav: Minimum 155 cm højde og maksimum 200 cm. højde.
Krav til deltagelse: Man skal kunne svømme, og være ved alm. godt helbred.
Mødested: Badebroen ved Vedsted sø.

Mvh. Lasse Bager Jensen, Snorkelsafari.dk
Mob. 22 58 04 44
Mail: admin@snorkelsafari.dk

OBS: Ønsker du at benytte dig af MOJN kort rabatten? Så husk at vælge den billettype, der står MOJN kort ved. Gyldigt kort skal vises ved starten af aktiviteten.

Vis mere

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 9,2 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Camping

Genner Hoel Pandekagehus og Camping

Afstand: 10,1 km
Besøg en af Danmarks mindste campingpladser med tilhørende hyggeligt pandekagehus. Vi tilbyder camping som i gamle dage med fred, ro og hygge. Wifi er naturligvis gratis. Vi ligger godt som transitplads for en enkelt eller to overnatninger, men vi elsker også når du bliver lidt længere.
Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 9,2 km
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.