Jul på Gram Slot

Adresse: Slotsvej 54, 6510 Gram Vis kort

Adresse: Slotsvej 54, 6510 Gram

Overalt er der hyggelig julestemning med flot pyntede juletræer med de velkendte røde kugler. Der dufter af gran, gløgg og brændte mandler, og julens velkendte toner lyder hele området.

Når Gram Slot traditionen tro holder julemarked på slottet og i de gamle avlsbygninger på Gramgård, er der lagt op til flotte juleoplevelser for hele familien.
Børnene flokkes om julemanden i hans værksted og danser omkring det store juletræ i slotsgården sammen med ham. De synger og danser sammen med Pyrus, på de velkendte sange.
Der er mange andre børneaktiviteter og tradition for at hele familien er af sted sammen.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 27,1 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Overnatning

Skærbæk Kursus- og Fritidscenter

Afstand: 24,2 km
Feriehuse med idyl – her føler du dig hjemme… Her er du tæt på det hele. Feriecenteret ligger midt i en enestående natur, men alligevel med alt inden for rækkevidde.
Hotel

Gram Slotskro

Afstand: 82 meter
I smukke og naturskønne omgivelser ligger Gram Slotskro. Kroen har en lang historie bag sig. I vores skønne omgivelser mærker man rigtigt historiens vingesus.