Helsemesse på Gram Slot

Adresse: Slotsvej 54, 6510 Gram Vis kort

Adresse: Slotsvej 54, 6510 Gram

Helsemessen på Gram Slot tager sit udgangspunkt i ansvarlighed og interessen for mennesker og den jord vi bor på og lever af.

På messen kan du opleve mange forskellige udstillere, der alle har det til fælles, at de arbjeder med mennesker – det hele menneske. Det være sig inden for kost & ernæring eller behandlinger og vejledning af forskellige slags. Du har muligheden for at få prøvebehandlinger, se demonstrationer af produkter, indhente materiale, høre om kursusvirksomheder eller få information om alternativ tænkning og levevis.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 27,1 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Overnatning

Skærbækcentret

Afstand: 24,2 km
Feriehuse med idyl – her føler du dig hjemme… Her er du tæt på det hele. Feriecenteret ligger midt i en enestående natur, men alligevel med alt inden for rækkevidde.
Hotel

Gram Slotskro

Afstand: 86 meter
I smukke og naturskønne omgivelser ligger Gram Slotskro. Kroen har en lang historie bag sig. I vores skønne omgivelser mærker man rigtigt historiens vingesus.