Helsemesse på Gram Slot

Adresse: Slotsvej 54, 6510 Gram Vis kort

Adresse: Slotsvej 54, 6510 Gram

Helsemessen på Gram Slot tager sit udgangspunkt i ansvarlighed og interessen for mennesker og den jord vi bor på og lever af.

På messen kan du opleve mange forskellige udstillere, der alle har det til fælles, at de arbjeder med mennesker – det hele menneske. Det være sig inden for kost & ernæring eller behandlinger og vejledning af forskellige slags. Du har muligheden for at få prøvebehandlinger, se demonstrationer af produkter, indhente materiale, høre om kursusvirksomheder eller få information om alternativ tænkning og levevis.

Show more

Nærmeste indkvarteringer

Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 27,2 km
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.
Camping

Genner Hoel Camping

Afstand: 31,8 km
Vi kan tilbyde en lille campingplads, som nok er en af Danmarks mindste, vi råder kun over 45 campingenheder, men har for det meste ledig kapacitet. Vi ligger godt som transitplads hvis man er på vej sydover, men vi elsker også når du bliver lidt længere.
Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 27,1 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.