HighPark Sønderjylland - Trætopbane

Adresse: Haderslevvej 464, 6200 Aabenraa Dato: Lørdag 9 sep 2017 - lørdag 21 okt 2017 Vis kort

Adresse: Haderslevvej 464, 6200 Aabenraa

Har du mod, styrke og balanceevne – og er du klar til en naturoplevelse helt ud over det sædvanlige.

HighPark er en trætopbane, som åbnede første gang i juni 2015. Parken er beliggende i et meget naturskønt område, i en tunneldal, som er dannet under istiden, hvilket gør at der er skrænt på begge side, samt en bæk der bugter sig i bunden. Der er 4 baner, som kræver mod, og styrke. Alle baner har omkring 12 forskellige forhindringer, hvoraf mindst 2 på hver bane er svævebaner. Den længste er omkring 100 meter. På det højeste sted er man ca. 25 meter over jorden, hvilket kan føles meget højt når træet samtidig svejer lidt i vinden. Men vær ikke nervøs, for sikkerheden er helt i top. Du bliver iført professionelt klatreudstyr, og får en grundig instruktion inden du slippes løs på egen hånd. Du kan klatre op til 4 timer, inkl. instruktionstiden. For at booke en tid til klatring skal følgende betingelser være opfyldt.
- Du er min. 6 år gammel, samt min. 120 cm og ledsages af en voksen.
- Du er ikke gravid
- Du har ikke vejrtrækningsproblemer, dårligt hjerte eller problemer med nakke og ryg.
- Du vejer under 110 kg
- Du må ikke på nogen måder være påvirket af alkohol eller rusmidler når du ankommer.
Efter klatringen er der mulighed for at spise i vort populære pandekagehus, som både serverer madpandekager og dessertpandekager. Du må også meget gerne medbringe din egen mad, som kan nydes på vor terrasse. Vi glæder os til at give dig en helt fantastisk oplevelse, som du vil kunne huske i lang tid. Du kan læse mere på vores hjemmeside www.highparksoenderjylland.dk. Kommer i flere end der kan bookes til kan i kontakte os på tlf. 74698927, eller sende en e-mail på info@highparksoenderjylland.dk Vi har åbent i sommhalvåret fra påske til ca. 20. oktober.

OBS: Ønsker du at benytte dig af MOJN kort rabatten? Så husk at vælge den billettype, der står MOJN kort ved. Gyldigt kort skal vises ved starten af aktiviteten.

Show more

Bestil

Aktivitet Pris i alt
Loading

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Genner Hoel Camping - Hytter

Afstand: 4 meter
Genner Hoel Pandekagehus og Camping ligger i det sønderjyske mellem Aabenraa og Haderslev. Fra Genner Hoel er der en skøn vandrerute igennem skoven i kuperet terræn. Genner Bugt og Kalvø kan nås på 45 minutter hvis man går igennem skoven. Der er kun 3 km til vandet fra pladsen.
Hotel

Naturperlen - Billige værelser i smuk natur

Afstand: 2 km
Naturperlen har 2 værelser beliggende med en fantastisk udsigt over den smukke Genner Bugt i Sønderjylland. Vores 2 værelser har eget bad og toilet, inklusiv gratis wifi internet og kabel TV.
Camping

Genner Hoel Camping

Afstand: 5 meter
Vi kan tilbyde en lille campingplads, som nok er en af Danmarks mindste, vi råder kun over 45 campingenheder, men har for det meste ledig kapacitet. Vi ligger godt som transitplads hvis man er på vej sydover, men vi elsker også når du bliver lidt længere.