Østers- og MuslingeSafari

Adresse: Slotsgaden 19, Møgeltønder, 6270 Tønder Dato: Lørdag 23 feb 2019 - lørdag 20 apr 2019 Vis kort

Adresse: Slotsgaden 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

Vadehavets sikreste Østers- & MuslingeSafari med guide, hvor vi KUN 300 meter fra kysten samler masser af østers samt forskellige muslingearter. Glæd dig til en smagsprøve fra havets bund, og hør mere om tilberedning samt østers betydning igennem tiden.

Turen har fokus på indsamling af verdens frækkeste råvare - østers – og Vadehavets mange lækre muslingearter: fx sandmuslinger, knivmuslinger, blåmuslinger og hjertemuslinger. Det er ikke sikkert, at vi kan indsamle alle arter hver gang, men alle kan være sikre på en eksklusiv samling af friske østers, direkte fra naturens eget spisekammer. På Østers- og MuslingeSafari går vi ca. 300 meter ud i Nationalpark Vadehavet ved lavvande, hvor vi kan samle MASSRER af østers og forskellige muslinger. Østersbankerne, som vi besøger, ligger i det reneste område i Vadehavet, dog er fortæring af østers og muslinger altid på eget ansvar. På turen fortæller Sort Safaris naturvejleder den eventyrlige historie om Vadehavsøsters, der oprindeligt var en vigtig eksportvare og som udelukkende tilhørte kongen.

Turen varer ca. 2½ time. Husk varmt, praktisk vind- og vandtæt tøj, alm., langskaftede gummistøvler, spand og vandtætte handsker. Der kan opstå specielle vejrforhold i Vadehavet, som forhindrer os i at komme ud på de egentlige østersbanker, i disse tilfælde samler vi østers på vadefladen.

OBS: Vær opmærksom på at mødestedet fremgår af voucheren og IKKE bekræftelsesmailen. For at blive oplyst om det korrekte mødested, er det derfor vigtigt, at du husker at downloade og printe din voucher. Mødestedet er IKKE Slotsgaden i Møgeltønder.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Ferielejligheder

Enjoy Resorts Rømø

Afstand: 22,9 km
Resortet har 200 ferieboliger med tilhørende centerfaciliteter. I centeret er der Pool, 2600m2 wellness, fitness, børnelegerum, bowling, lounge bar , egen Links Golf bane samt mange udendørs aktiviteter til såvel store som små.
Overnatning

Skærbækcentret

Afstand: 24,3 km
Feriehuse med idyl – her føler du dig hjemme… Her er du tæt på det hele. Feriecenteret ligger midt i en enestående natur, men alligevel med alt inden for rækkevidde.
Overnatning

Wellnessophold – Enjoy Resorts Rømø

Afstand: 22,8 km
Tid til forkælelse – tag på wellness ophold i luksuriøse omgivelser i lækker feriebolig. Placeret midt i Nationalpark Vadehavet ligger Danmarks største wellness resort med 200 luksus ferieboliger. Rømøs unikke natur og landskab giver ro fra dagligdagens travle liv og kan nydes i optimale faciliteter på denne smukke ø.