Entrébillet til Universe

Adresse: Mads Patent Vej 1, 6430 Nordborg Dato: Søndag 25 jun 2017 - søndag 29 okt 2017 Vis kort

Adresse: Mads Patent Vej 1, 6430 Nordborg

Tag familien med ind i et nyt univers i 2017 og oplev Sønderjyllands største og sjoveste oplevelsespark. Vi åbner dørene til vores store Virtual Reality-nyhed, hvor i sammen kan udforske spændende verdener.

Tag familien med til Universe, og oplev Sønderjyllands største og sjoveste oplevelsespark.
I kan glæde jer til at bestige vores himmelhøje Sky Trail og ræse rundt i vores spritnye elbiler. Gå på opdagelse sammen i naturvidenskabens og teknologiens forunderlige univers, og vi lover begejstring og underholdning for både store og små.

I 2017 åbner vi dørene til vores store Virtual Reality-nyhed, hvor i sammen kan udforske spændene virtuelle verdener. I kan også glæde jer til at bestige vores himmelhøje Sky Trail og ræse rundt i vores spritnye elbiler.
Vi ses til finurlige og forbløffende oplevelser i Universe.

Læs mere om mad og drikke i Universe her: http://universe.dk/praktisk/mad-og-drikke/

Show more

Bestil

Aktivitet Pris i alt
Loading

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Nørherredhus Hotel & Konferencecenter

Afstand: 3,5 km
Hotel Nørherredhus er beliggende på det skønne Als kun 3 mintters kørsel fra Universe Parken og Nordborg Golfklub.
Høhoteller

Høhotel Havnbjergskov

Afstand: 2,4 km
Hø-hotel Havnbjergskov ligger idyllisk med udsigt til vandet, i udkanten af en lille skov. På Hø-hotellet er der en fold til hestene og et shelter. I kan overnatte op til 6 personer i Shelteret. Der er ligeledes 2 tetlpladser (til 4mands telte).
Hotel

Hotel Nordborg Sø

Afstand: 3 km
Hotel Nordborg Sø ligger smuk og roligt ved Nordborg Sø. De fleste værelser har udsigt over søen. Der er terrasse eller balkon til alle værelser. Der er trådløst internetadgang på alle værelser. Der fri adgang til fitness center og svømmehal i den offentlige åbningstid.