• Tilbage til listen
  • Genforeningstur: Tag med på en historisk tur i Aabenraa & Grænselandet

Genforeningstur: Tag med på en historisk tur i Aabenraa & Grænselandet

Adresse: Storegade 30, 6200 Aabenraa Dato: Lørdag 25 apr 2020 Vis kort

Adresse: Storegade 30, 6200 Aabenraa

En guidet tur med bus igennem Aabenraa & Grænselandet hvor vi besøger vigtige steder relateret til Genforeningen af Sønderjylland med Danmark – incl. frokost og en Genforeningsmiddag.

Tag med på tur, når turistforeningen for Aabenraa & Grænselandet inviterer på en unik Genforeningstur i Aabenraa og grænselandet.

Dyk ned i fortællingen og se de historiske steder, som har spillet en rolle i forbindelse med genforeningen. Historiker Jørn Buch tager dig med på en rejse tilbage i tiden. På turen kan du opleve steder såsom Knivsbjerg, Folkehjem i Aabenraa, Kobbermølle og Skomagerhus – så husk pas, Rudbøl grænseovergang og Holdbi Kro.

Turistforeningen sørger for frokost på Folkehjem – her vil du også få muligheden for at se nærmere på billedsalen og kongesalen, hvor Jørn vil fortælle om de mange portrætter. Dagen afsluttes med en formidabel Genforeningsmiddag på Holdbi Kro, hvorefter turen går tilbage til Aabenraa. Derudover er der sørget for kaffe i bussen. Så du skal bare læne dig tilbage og nyde turen.

Så kom mæ å få en hygle daw!

Tidspunkt: 10.00 - ca. 21.00
Turleder: lektor Jørn Buch, Haderslev
Turen starter og slutter på parkeringspladsen ved Sønderjyllandshallen, H.P. Hanssens Gade 7, 6200 Aabenraa
Vi forbeholder os retten til at aflyse turen, hvis vi ikke får nok tilmeldinger.

Vis mere

Bestil

Available on: 25-04-2020
Aktivitet Pris i alt

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Hotel Europa

Afstand: 427 meter
4-stjernet cityhotel i Aabenraa, 100 meter til gågade, 500 meter til strand. Restaurant og pub på hotellet.
B&B

Lejlighed i Aabenraa

Afstand: 1,7 km
Nær centrum af Aabenraa udlejes en rummelig røgfri lejlighed på ca. 100 m², der udgør stueetagen i en ældre villa - komplet med køkken og bad. Der afregnes efter antal senge. Vi har kun én udlejning af gangen.
Camping

Fjordlyst Feriecenter - camping

Afstand: 1,4 km
Fjordlyst er et hyggeligt overnatningssted, tæt på bycentrum, skov og strand og med en historie der strækker sig tilbage til broncealderen.
Build: 21-02-2020 20:00:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7423.cbischannel-20357.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails