Høhotel Sandvig

Område: Nordborg
Sandvigvej 30 Stevning, 6430 Nordborg (Vis kort)

Høhoteller | Hø-hotel med overnatning i shelter eller telt. Overnatning for hest og rytter i naturskønt område med smuk udsigt over vand og skov.

Som en del af Riderute Als, har du muligehd for at overnatte med din hest lige midt i det naturskønne område ved Sandvig strand og skov. På denne strandeng er der shelter med plads til 6 personer. Dertil bål/grill plads, bænk og bordsæt, drikkevand, stor hestefold og toilet. Hestefolden kan udvides til flere hektar ved behov.
Der er mulighed for køb og udbringning af varer fra GOODS GÅRDBUTIK ca. 1 km derfra. Her kan du bla. købe hø og brænde, is, æg, honning, gårdens kød og grillpølser, samt altid friske grøntsager og frugt.

Kort

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.