Naturperlen - Billige værelser i smuk natur

Område: Rødekro
Sønder Havvej 11, 6230 Rødekro (Vis kort)

Hotel | Naturperlen har 2 værelser beliggende med en fantastisk udsigt over den smukke Genner Bugt i Sønderjylland.
Vores 2 værelser har eget bad og toilet, inklusiv gratis wifi internet og kabel TV.

Du har fri adgang til den 65 m2 store fælles terrasse hvorfra du kan nyde morgenmaden med udsigt over Genner Bugt, eller bade i solen hele dagen og aftenen til solen igen går ned bag bakkerne.

Der er også god mulighed for at grille på terrassen for et beskedent beløb på 20 kr, så I kan nyde en skøn aftensmad omgivet af den smukke natur, slappe af og lade batterierne op.

Kun 3 minutters gang væk finder man den dejlige og utroligt børnevenlige strand. En lille gåtur over dæmningen ligger Kalvø med sin velbesøgte havn og det store fuglereservat. Kalvø badehotel tilbyder lækker mad og leverer desuden morgenmaden til enten dit værelse eller lejlighed.

Det fantastiske naturområde er desuden ideelt til enhver der nyder en god vandre- eller cykeltur på stierne, og der er også gode muligheder for aktiviteter såsom vandski og fiskeri, men er man mere til landjorden ligger golfbanen kun 8 km. væk.

Kort

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.