Naturperlen - Ferielejligheder med udsigt

Område: Rødekro
Sønder Havvej 11, 6230 Rødekro (Vis kort)

Ferielejligheder | Naturperlen består af 4 lejligheder og 2 værelser beliggende med en fantastisk udsigt over den smukke Genner Bugt i Sønderjylland.

Lejlighederne har fuldt udstyret køkken og gode sovesofaer, så 4 personer kan overnatte. De har Internet og TV, eget bad og behagelige senge. 1 lejlighed indrettet til kørestolsbrugere.

Lejlighederne er smukt beliggende ved den sønderjydske østkyst i et skønt naturområde lige ved siden af Kalvø med en velbesøgt havn og et stort fuglereservat. Blot 500m væk ligger Kalvø badehotel, som tilbyder lækkert mad og tager imod morgenmadsbestillinger. Der er kun 3 minutters gang til en dejlig strand, og området er oplagt til vandre- og cykelture på det veludbyggede stisystem.

Kort

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.