Iller Slot

Område: Sønderborg
Slotsvej 20, 6310 Broager (Vis kort)

B&B | Overnatning, familie-, personale- eller parferie på ”slottet”, bygget af teglværksejer Nicolai August Matzen i 1877. Meget flot renoveret i 1980érne.

Større grupper kan leje hele huset for en uge eller forlænget weekend, selv lave mad og råde over hele huset som en feriebolig. Meget børnevenligt. Værterne bor i nabohuset og har adgang og benyttelse af kælderen. Du kan også komme som gæst hvis du har brug for en enkelt overnatning. Måltider kan bestilles og værtparret vil være til rådighed. Huset er opdelt i mindre lejligheder og er egnet til op til 25 personer. Vi har ti soveværelser og seks badeværelser. Ved høj belægning kan man opleve at to værelser må dele bad/ toilet. Trådløst internet til fri brug. Dejlig naturgrund med stor legeplads og skøn vestvendt terasse med udsigt over vandet og solnedgangen. En perle ved Flensborg Fjord, 300 m fra Gendarmstien. Der er mulighed for tilkøb af velvære behandlinger, leje af sengelinned og håndklæder og fragt af bagage mv

Kort

Kundeservice

Ring til os: +45 81 82 45 70

Skriv til os: info@dssj.dk

Mandag-fredag: 09.00-16.00


• Sikker betaling online

• Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Destination Sønderjyllands Bookingplatform. Alle køb foretaget på Destination Sønderjyllands Bookingplatform sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.